Menu Close

Activitats

Participem en la coordinació i dispositiu de salvament de la Travessia al Port de València des de fa més de 20 anys. En aquesta prova popular participem amb les nostres embarcacions i moto aquàtica, acompanyant i guiant als participants, i atents a qualsevol incidència o problema que puga sorgir durant la prova (marejos, ansietat, rampes, etc.) evacuant-los en cas de ser necessari.

Participem en el València Triatló i Castelló Triatló, aquestes proves es realitzen en el Port de València i la platja de Castelló, i ací a més de la col·laboració en la coordinació i suport al salvament; contribuïm amb l’organització a l’abalisat del circuit, moviment de boies, transport de premsa, VIPs i oficials durant els dies de la prova.

Participem en el Campionat d’Espanya de Triatló de mitja distància (València 113), aquesta prova es desenvolupa en la platja del Cabanyal. En ella recolzem la coordinació i el salvament, a més d’embarcar en les nostres embarcacions als oficials de les proves per a desplaçar-los durant la prova per tot el recorregut segons les seues necessitats.

Prestem suport en la Travessia David Levecq, que consisteix en tres proves aquàtiques de 5, 2 i 1 km respectivament. Algunes de les nostres tasques són abalisar el circuit i prestar suport al salvament i coordinació de la prova.

Col·laborem en el Pinedo Triatló, aquesta prova es desenvolupa en la platja de Pinedo. En ella recolzem la coordinació i el salvament, a més de portar en les nostres embarcacions als oficials de les proves per a desplaçar-los per tot el recorregut segons les seues necessitats.

Participem en el Santander Triathlon Series (Triatló del Marítim), aquesta prova es realitza en la platja de la Malva-rosa. En aquesta prova recolzem la coordinació i el salvament, a més d’embarcar als socorristes. També aportem les comunicacions marítimes per VHF marí.

Aquest any hem participat en la 1a edició de la prova extrema Hispaman realitzada a Peníscola. En aquest esdeveniment col·laborem en la coordinació i salvament al segment nàutic, i aportem les comunicacions terrestres i marines.

En 2018 hem participat en la 8a edició de la Travessia Platja d’Almenara ajudant al Club Almenara Triatló en la seua realització. Vam prestar suport a la coordinació de la prova.

Hem ajudat al Club de Natació Dom Bosco-Natzaret en la realització d’aquesta prova en la Platja de Pinedo en la seua 7a edició.